Vill du bli inspirerad till att skapa (mer) plats för dig själv i ditt liv? Idén till YourDharmas veckovisa inspirationsbrev kom då jag slösurfade runt bland bloggar och annat intressant i etern. Jag sökte efter inspiration. Hittade lite här och lite där – och sedan så slog det mig – jag har ju massor av inspirerande material i byrålådan, i bokhyllan och i huvudet. Så varför inte sammanställa det till inspirerande brev och dela med mig.

Sagt och gjort, här är inbjudan till Dig ifrån Mig i att prenumerera på ♥ YourDharmas inspirationsbrev ♥


Hjärta, värderingar

Gör som många andra, börja prenumerera på YourDharmas veckovisa inspirationsbrev för att få ta del av material som stärker din inre kraft och potential. Du prenumererar så länge du själv vill och kan avanmäla dig via en länk i breven.

♥ Inte ett nyhetsbrev, inget spam – Din inkorg är för värdefull för det ♥

Du får ett inspirationsbrev i veckan. Det kan vara övningar i tex. coaching, yoga och meditation med syfte att stärka din inre potential. Tänk dig, 52 stycken inspirerande brev som stödjer dig till det du vill manifestera mer av i ditt liv.

♥ Se det som YourDharmakärlek – rakt in i din inkorg. Och självklart är det gratis! ♥

Fyll i formuläret nedan och gå genom alla instruktioner om GDPR, Double Opt-in etc. så kommer du att få inspirationsbreven direkt i din inkorg. Tack för ditt tålamod!