Kriya för självkärlek

Kriya för självkärlek

Senast uppdaterad:

Kriya för självkärlek

Vad kan passa bättre än en enkel kriya, ett yogapass, för självkärlek efter helgens tragedi. Jag känner ingen rädsla över det som hänt, endast en sorgsenhet. På onsdag ska jag åka in till city. Kommer att gå förbi Åhléns och antagligen se såren efter händelsen.

Tänker på hur vi som blev drabbade av tragedin ändå tar tillbaka det som var vårt. Dagen efter så tog jag tunnelbanan till Kungsholmen. Det var tyst på stationen. Rädsla låg i luften. Men vi var ett tiotal resenärer. Vi behövde använda tåget för att ta oss vidare i våra bestyr just för den dagen. Det fanns inte utrymme för rädsla. Men heller inte utrymme för det som tidigare var. Ett nytt Stockholm hade skapats.

Stockholms stadshus
Stockholms stadshus | bildkälla: Pixabay.com

Kriya för självkärlek

Och vilket Stockholm… Jag är så stolt. Känner hopp och glädje. Istället för att svara tillbaka med rädsla och hat – svarade vi med kärlek. Manifestationen på Sergels Torg i lördags och nu ikväll (måndag) tänds marschaller. Det säger allt. Det är fint, det är bra och det är sunt. Dådet är oförsvarbart men vårt Stockholm tas inte ifrån oss.

“Love doesn’t rule you. What rules you is fear, phe­nomenal fear. Through this kriya, love can be invoked and fear can be reduced.”
-Yogi Bhajan

Kriya att ladda ned
Self-Care Breath Kriya.pdf

Sat Nam,