Om Carola och YourDharma

Jag heter Carola och driver företaget YourDharma. Här verkar jag som samtalscoach och kundaliniyogalärare samt skriver i bloggen Din personliga coach. Bloggen är min kanal för att dels uttrycka det jag för tillfället funderar över, men också erbjuda dig mina kunskaper och erfarenheter i att manifestera det du vill ha i ditt liv.

Min vision är att kunna vara en vägvisare för dig och andra till att skapa ett kreativt livsflöde. Jag skriver om de ämnen jag brinner för, och förutom att tillhandahålla utvecklande samtal inom coaching, håller jag kurser i yoga och personligt växande där du ges möjligheten till utveckling.

Carola Lööf

Att skapa ett liv i helhet

Min övertygelse är att finner man sin dharma, sitt livssyfte, så lever man ett mer balanserat och harmoniskt liv. Jag levde tidigare med dålig självkänsla och rädsla för att göra och vara fel. För att dölja detta försökte jag vara alla till lags och presterade i överkant oavsett vad jag än gjorde. Min upplevelse var att det jag gjorde var aldrig bra nog och jag kände mig alltid rädd för att bli genomskådad. Att leva ett liv där jag inte själv fick plats gjorde mig mentalt utmattad och sjuk.

Jag duger precis som jag är

Jag fann mitt egenvärde och läkte ihop min själ med hjälp av min omgivning. Gamla blockeringar och föreställningar bröts för att jag skulle inse att jag duger precis som jag är. Genom att dirigera min inre orkester av känslor, tankar och fantasier skapade jag plats för mig i mitt liv.

Centrerad i mig själv

Min inre kraft kommer ifrån att stå sann i mig själv, att jag vågar gå utanför min komfortzon och alltid vara centrerad när jag gör det. Att ta stöd när livet inte blev som jag tänkt mig gav mig styrka och klarhet i att faktiskt lära känna mig själv.

Idag finns inte behovet att att prestera bara för att bli omtyckt och jag lever ett liv där jag manifesterar det jag vill ha mer ut av. Att frigöra kreativt livsflöde ger mig frihetskänsla till det jag verkligen önskar och vill göra.

I mitt arbetssätt utgår jag ifrån så kallad “kognitiv psykosyntes” och ”Acceptans Commitment Therapy” (ACT), vilket betyder att jag arbetar utifrån det friska i människan. Tillsammans balanserar vi tanke-känsla-handling till en enhet, och det är inte förrän du uppnått denna balans som möjligheten i att skapa en meningsfull tillvaro uppkommer.

Medlem i:
Samarbetar med: