Carola Lööf
Utvecklande samtal, Reiki och Kundaliniyoga

Utvecklande samtal och personlig coaching för dig som vill hitta din inre kreativitet och skapa plats för dig i ditt liv

Kul att du hittade hit! Då passar jag på att välkomna dig till min blogg, Din personliga coach, där jag skriver om ämnen som ligger mig varmt om hjärtat. 
Det kan handla om personligt växande, psykosyntes, ACT (Acceptance Commitment Therapy), kundaliniyoga, reiki eller om livet i största allmänhet.

Mod, för mig, är att gå utanför sin egen komfortzon och att vara i ständig utveckling som människa – aldrig stanna upp!

Enligt mig, är det modigaste du kan göra som människa är att gå utanför din egen komfortzon. Det kan både vara obekvämt och smärtsamt – för vem vill möta sina mindre smickrande sidor hos sig själv? Ingen! Men genom att du blir medveten om och synliggör det som skaver och ställer till det i livet, kan du också läka och transformera det till styrkor och egenskaper – som Du väljer att använda istället för att de använder dig. Du blir dirigenten i ditt eget liv!

Jag fann en utmaning i att be om hjälp och valde att börja gå i samtal

När mitt liv inte blev som jag tänkt mig upptäckte jag att jag kände igen det som hände. Jag fick en déjà vu känsla – att det här hade jag varit med om tidigare, bara i annan form. Att våga be om hjälp i en förvirrande tid i mitt liv var svårt men nödvändigt. För jag insåg att det är jag och ingen annan som skapar samma gamla drama inom mig själv. I utvecklande samtal fick jag hjälp med att kunna bryta gamla tankemönster och beteende, samtidigt som jag övade mig i att skapa en meningsfull tillvaro utefter mina egna personliga livsvärden. Jag fick stöd i att stanna upp och börja reflektera över mig själv och det här gav mig en ny livsinriktning. En kreativ och skapande livsinriktning där jag numera fattar beslut efter mina värderingar och gör meningsfulla handlingsval i allt jag tar mig an.

Min vision och mission

Min vison

… är att leva ett liv i helhet – ett liv där jag känner att kreativitet och meningsfull tillvaro finns. För att kunna göra det behöver jag gå utanför min egen komfortzon och göra “jobbet” själv. No more bullshit!

Min mission

… är att hjälpa och vara ett stöd för dig i att finna dina personliga livsvärden så att du kan skapa ett meningsfullt och kreativt handlande i ditt liv. Du har alltid svaren inom dig!

Vad jag gör

… jag gillar att skriva, utöva kundaliniyoga och har ett stort intresse för Reiki. Är Samtalscoach inom psykosyntes och Soulful Transformation terapeut samt utbildar mig till ACT-terapeut.

Bloggen och min kreativa utmaning

Efter ett att jag hade gått i samtal återupptäckte jag min kreativa lust i att skriva så jag startade bloggen Din personliga coach. Den skapades ur ett behov av att vilja uttryck mig i skrift. Jag ville skriva prestigelöst, fritt och med glädje. Blev det så? Mnja – till min förvåning upptäckte jag att jag hade inre motstånd i att helt och fullt ut ge mig hän mitt skrivande. Jag upptäckte att i min kreativitet låg en känsla av skam. Ett inre hinder i att jag dömde mig hårt och kallt i allt mitt skapande – jag var min värsta kritiker. Jag var helt enkelt inte bra nog. Det här var något jag behövde läka eftersom jag faktiskt hämmade mig själv genom självkritik och ångest. Och hur gjorde jag det? Jo, genom att gå utanför min komfortzon och fortsätta skriva!

Bloggen blev, och är, mer än endast en coachingportal för mig. Den är en inspirationskälla i personligt växande och som jag vill dela med mig av till dig. Här i bloggen kan du låta dig inspireras av psykosyntes, ACT och coachingövningar. Du kan läsa om kundaliniyoga och dess yogiska filosofi, reiki och om hur jag tar mig an livet. Jag ser bloggen som en möjlighet till reflektion och återhämtning för mig, dig och andra som är intresserade av att växa som människa. Vill du, så får du gärna kontakta mig om du har några frågor och funderingar.

Vill du bli inspirerad till att skapa (mer) plats för dig själv och göra skillnad i ditt liv?

Fyll i formuläret nedan och gå genom alla instruktioner om GDPR, Double Opt-in etc. så kommer du att få inspirationsbreven direkt i din inkorg. Och du - var inte orolig, jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill. Tack för ditt tålamod!