Bästa terapin sker under utbildning!

Nyfiken på ACT-terapi? Jag söker övningsklienter inom ACT. Ett tillfälle för dig som vill pröva på hur det är att gå i terapi. Du får inte bara mitt fokus i terapin utan även min handledares.

Bästa terapin sker under utbildning!

Min mission är att inspirera och få människor att våga känna och ge kärlek till sig själva. Därför beslöt jag mig för att vidareutbilda mig till ACT-terapuet. Under 2 år läser jag en basutbildning inom psykoterapi med inriktning ACT. Nu har jag kommit så pass långt att jag söker efter övningsklienter.

ACT är en förkortning för Acceptance Commitment Therapy och uttalas enligt engelskans ”act” (agera). 

ACT ger verktyg både på det inre och det yttre planet, och genom att lägga vikt vid förmågan till perspektivtagande snarare än analys och ”bearbetning” kan ACT erbjuda genvägar till förändring också i lägen som kan verka mer eller mindre fastlåsta.

Drömmer du om att ta steget till ett nytt liv? Har du svårt att veta vad du vill? Att bli övningsklient är ett bra tillfälle för dig som vill pröva på hur det är att gå i terapi. Du får inte bara mitt fokus som blivande terapeut utan också min handledares.

Acceptera (accept) dina reaktioner och var närvarande i stunden. Välj (choose) en inriktning på ditt liv i enlighet med dina grundvärderingar. Skrid till verket (take action).

Samtalen kan handla om att:

  • öka din självkänsla/självförtroende,
  • byta eller förbättra din jobbsituation,
  • finna din inre ledare,
  • stresshantering,
  • mental träning,
  • gå mot en ny livsinriktning,
  • skapa plats för dig i ditt liv,

Acceptance and
Commitment ­ Therapy

Inom ACT arbetar vi med acceptans och mindfulness processer för att inte behöva reagera impulsivt på det vi känner och tänker utan istället kunna agera utifrån vad situationen kräver, vad som är bra för oss.

om mig

Om Carola
och YourDharma

Jag heter Carola och driver företaget YourDharma. Här verkar jag som samtalscoach och kundaliniyogalärare samt skriver i bloggen Din personliga coach. Läs gärna mer om mig och bloggen.

Kontakta
mig gärna!

Har du en fråga om att bli övningsklient eller bara är nyfiken på ACT, så kontakta mig gärna. Jag svarar dig så snart jag kan.

Etiska riktlinjer // Allmänna villkor // Javascript & cookies // Kontakt
Copyright © 2020-2021 Carola Lööf/YourDharma. All rights reserved.