Utvecklande samtal och personlig coaching för dig som vill hitta din inre kreativitet och skapa plats för dig i ditt liv

Skapa en verkligt bra dag

Skapa en verkligt bra dag

Vad är det som gör en bra dag till en verkligt bra dag för dig?

“Ha en bra dag”, är en hälsningsfras som du och jag kan få till oss av en vänlig själ. Den kan få dig eller mig att antingen le och hälsa tillbaka, eller, muttra något annat. Oavsett hur vår dag är, så är den endast en dag och är den ljusaste delen av dygnet. Men vår inre upplevelse av dagen kan få oss att uppfatta den som en verkligt bra dag. Vi har haft flyt hela dagen. Vi har mått bra. En bra dag kan vara när något du tycker om sker, något oväntat händer eller allt känns bara toppen.

Värdering av bra dag

Vad är det som gör en bra dag till en verkligt bra dag för dig? Vad är det du upplever då? Fundera över det som sker inom dig när du känner in vad en bra dag känns som. Genom att se till att starta dagen på bästa sätt så skapar du och jag en positiv känsla inom oss. Det får oss att må bra och vårt sinne börjar röra sig mot att uppmärksamma det som möjliggör vår förändring.

Även om jag inte har en bra dag så ligger det i min makt att ändra på det. Om jag vill. Jag måste vilja det annars fungerar det inte. Inget plötsligt händer mig (förutom trauma och chock enligt mitt sätt att se på livet) utan det mesta som sker mig har jag skapat själv genom mitt tankemönster. Jag har ett val i att välja mitt förhållningssätt till hur dagen kan te sig. Det är helt upp till mig att besluta mig för hur en helt vanlig dag kan bli en bra dag.

Använd övningsbladet (eller en anteckningsbok) till att, utan begränsning, skriva ned hur en bra dag verkligen ser ut för dig.

Övningsblad_skapa bra dag.pdf

Sat Nam,